Ayrıştırıcılı Su Depoları

Ayrıştırıcılı su depoları ile yağmur sularını değerlendirebilir, su tasarrufu sağlayabilirsiniz. Fiberglas yapısı ile toprak altında konumlandırılan su depoları, korozyona uğramaz ve paslanmaz. Ürün üzerinde kesinlikle suyunuza zarar verecek demir veya benzeri malzemeden yapım ekipman bulunmamaktadır. Tüm iç kısım filtreleri PVC olarak kullanılmaktadır. Ayrıştırıcılı su deposu temel özelliği yağmur sularının stoklanması ve manuel olarak filtrelenmesini sağlamaktır. Kesinlikle bakteri üretimi yapmaz ve kimyasal etkileşime girmez. Üzerinde bulunan havalandırmalar sayesinde suyunuzun koku yapmasını engeller.

Ayrıştırıcılı su depoları ile sondaj sularınızı ve yağmur sularınızı filtreleyerek kullanabilir, hem elektrik tasarrufu hem de su tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Ayrıştırıcılı Su Depoları

  • Geniş Ürün Yelpazesi
    1. Tüm hacimlerde üretimi sağlanabilen ayrıştırıcılı su depoları, sizlere hem su tasarrufu sağlamanızı, hem de elektrik tasarrufu yapmanıza olanak sunar. Toprak altında olması sayesinde suyunuzun mikroorganizma üretme olasılığı azalmakta, sağlıklı bir depolama sunmaktadır.
  • Manuel Filtreleme
    1. Suyunuz içindeki tüm küçük veya büyük materyaller arıtılarak tarafınıza ulaştırılır. Organik bahçe sulamalarınız, bina içerisindeki kullanımlarınızı gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. 3 aşamada filtrelenen sularınızın, her haznesinde havalandırılarak koku yapması da önlenir.
  • Düşük Bakım Maliyetleri
    1. Herhangi bir pompa veya elektrikli filtreye gerek duymayan ayrıştırıcılı su depoları için bakım maliyetleri oldukça az olacaktır. Ayrıca filtre çalıştırma elektrik maliyetlerinizde böylelikle azalacaktır.
  • Su Tasarrufu Sağlar
    1. Yağmur sularının filtrelenerek kullanılması, şebeke suyu kullanımlarını azaltacak, hem maddi olarak katkı sağlayacak hem de doğaya katkı sağlayacaksınız. Tüm ayrıntılar ve sipariş işlemleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
No Ekipman Adı
M1 1.Hazne Müdahale Kapağı
M2 2.Hazne Müdahale Kapağı
M3 3.Hazne Müdahale Kapağı
1N Yağmur Hattı Bağlantı Borusu
2N Fiber Plaka Pislik Tutucu
3N Separatör
4N Fiber Yatay Filtre
5N PVC Filtre Boruları
6N Çıkış Borusu
7N Kum Filtreli Çelvalf
8N Havalandırma Boruları
9N Yerleştirme Mapası
  1. M1-2-3 : Tüm hazneler için 30 cm kot farkına sahip fiberglas kapaklardır. Genişlik ölçüsü depo ölçülerine göre değişmektedir. Genel olarak EN976-1 standardına uygun şekilde takılmaktadır.
  2. 1N : Yağmur hattı bağlama borusu, PVC olup iç kısımda dirsek ile döndürerek ilk akışkanlığın yavaşlatılması sağlanır. Gerektiği takdirde M1 kapağı üzerine alınarak farklı bölgelerden gelen tüm yağmur boru hatlarının bağlanması sağlanabilir.
  3. 2N : Yağmur suyunun filtre borularına (5N) giriş yapmadan önce gelebilecek büyük parçaların borulara girişini engeller. Borular ile plaka arası genişlik 1 cm olarak ayarlanır.
  4. 3N : 1. Hazne ile diğer hazneleri ayıran tamamen kapalı fiberglas ayırıcıdır.
  5. 4N : 2. Hazne ile 3. haznenin ayrılmasını sağlayan yatay plakadır. Üzerinde belirli aralıklarla maksimum 7mm çapında delikler bulunur.
  6. 5N : PVC Filtre boruları damlama sistemi sağlamaktadır. İçeriye gelen su borular üzerindeki delikler aracılığı ile yatay filtre üzerine damlayarak geçiş sağlar.
  7. 6-7N : Çıkış borusudur. Çift yönlü olması ile bahçe ve bina hattınıza ayrı giriş sağlayabilirsiniz. Ölçü talebiniz doğrultusunda değiştirilebilmektedir. Ayrıca alt kısımda yer alan kum filtreli PVC çekvalf ile pompa hattınızda tıkanma oluşmasını engeller. Belirli periyotlar çekvalfin temizlenmesi gerekmektedir.
  8. 8N : Tüm hazneler için havalandırma sağlayan ve kapak üzerine yer alan ekipmanlardır.
  9. 9N : Ürünlerin iş makinesi ile yerine alınması sırasında kullanılan ekipmanlardır.
SSS
Yosunlaşma Yapar mı?
Fiberglas su depoları yosunlaşma yapmaz. Ancak su elementsel olarak hava ve ışık ile temas ettiğinde belirli bir süre sonra mikroorganizma üretmeye başlayarak yosunlaşma sağlar. Ayrıştırıcılı su depoları toprak altında kaldığından dolayı ışık almayacak ve yosunlaşma gerçekleşmeyecektir.
Toprak baskısına dayanır mı?
Fiberglas baskı dayanımı son derece yüksektir. Ayrıca toprak altında korozyona uğramaz ve çürüme yapmaz. Bu özelliği ile toprak altında kullanılabilecek olan ürünlerin başında gelir.
Maliyetleri standart depolardan farklı mıdır?
Ayrıştırıcılı su depoları gerek işçilik, gerekse kullanılan malzeme bakımından standart depolara göre daha maliyetli olacaktır. Ancak su ve elektrik tasarrufu sağlaması genel maliyetlerinizin azalmasını sağlayacaktır.
Tank temizliği nasıl olur?
Her hazne için müdahale ve temizlik kapağı bulunmaktadır. Böylelikle tanklarınızı belirli zaman aralıklarında rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ayrıca profosyonel olarak tank temizliği işi yapan firmalardan da yardım alabilirsiniz.
Üretim Süresi?
Ayrıştırıcılı su depoları üretim süresi standart depolara göre biraz daha fazla sürmektedir. Konu ile ilgili satış departmanından e-posta veya telefon yolu ile bilgi alabilirsiniz.
Hangi hacimlerde üretim sağlanıyor?
Talep edilen tüm hacimler için ayrıştırıcı sistemi entegre edilebilmektedir.